Accent op Talent: Hans met H3ktor

Het is alweer een tijdje geleden dat we op zoek gingen naar een bijzonder talent bij onze medewerkers. Even rondvragen en er kwamen al snel tientallen namen naar boven van mensen die we konden interviewen. Hans Braekeveldt, een relatief nieuwe aanwinst voor ons ziekenhuis, was bereid om ons mee te nemen achter de schermen van H3ktor, zijn rockband waarmee hij West-Vlaamse podia doet daveren op hun grondvesten.

We hebben het in Accent op Talent vooral over de hobby of passie van onze medewerkers buiten het ziekenhuis, maar omdat Hans nog niet zolang bij ons werkt, hebben we hem eerst even kort naar zijn professioneel verleden gevraagd. 

Hij vertelt met passie en enthousiasme over zijn huidige job als verpleegkundige op de Wierde, en je merkt meteen dat hij met dezelfde passie en overgave speelt in zijn rockband H3ktor

Lees het volledige artikel in pdf-vorm of adhv de foto's hieronder. In de video's stelt Hans eerste de band voor, en vervolgens kan je luisteren naar het liedje 'Sensus', gespeeld tijdens de repetitie die we bijwoonden. (Onze excuses voor de mindere beeld- en geluidskwaliteit. Alles werd opgenomen met een gewone gsm.)

Wil je H3ktor live aan het werk zien, dan kan je 18 februari 2023 al in je agenda noteren. Dan staan ze op het Moshroom fest in Roeselare-Ledegem.

Klik op onderstaand document om het volledige artikel te downloaden als een pdf-bestand.

Klik op de respectievelijke foto's om deze te vergroten en pagina per pagina in de browser te bekijken.

Introductie van de band H3ktor door Hans.

'Sensus' gespeeld door H3ktor tijdens een repetitie.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×