Vacatures & spontaan solliciteren

Vacatures

Maak je graag deel uit van onze enthousiaste equipe van 300 medewerkers, dan ben je alvast op de juiste pagina terechtgekomen. Om onze kwaliteit en innovatie binnen onze dienstverlening te verzekeren, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste collega’s met diverse kwalificaties die onze organisatie kunnen verrijken.

Ben je geïnteresseerd om ons dynamisch team te versterken en een expert te worden in je vakgebied?
Neem dan zeker een kijkje in onze onderstaande vacatures per functie of stuur ons je spontane sollicitatie.

Je kan solliciteren:

  • Per post: PCM – t.a.v. Bille Louise, Bruggestraat 75, 8930 Menen
  • Of online via het contactformulier

Sollicitatieformulier

Voeg bestanden toe  

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

Op de vacature staat meestal een deadline voor sollicitatie vermeld. Bij een positieve evaluatie van je cv zal je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek met de desbetreffende leidinggevende, hiervoor zal je telefonisch gecontacteerd worden. Wij trachten je bij een negatief advies ten laatste binnen 10 dagen na het aflopen van de vacature te verwittigen.

Voor vragen omtrent de vacature kan je steeds contact opnemen met een medewerker van de personeelsdienst op ons algemeen nummer (056 52 14 51). Voor inhoudelijke vragen zal je doorverbonden worden met de leidinggevende.

Bij een spontante sollicitatie bewaren we je kandidatuur gedurende één jaar in onze werfreserve indien je uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven. Wanneer er een functie vrijkomt waarvoor we een externe kandidaat willen aantrekken, trachten we de werfreserve te raadplegen. Komt jouw profiel overeen met onze vacature, dan contacteren we je telefonisch of via e-mail.
Let wel: wanneer een nieuwe vacature je interesseert, neem dan zeker opnieuw het initiatief om ons te contacteren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×