10-daagse Geestelijke Gezondheid

In het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg, van 1 tot 10 oktober, worden diverse activiteiten georganiseerd in onze regio: van 'Soep met Babbeltjes' in Kortrijk, een zangnamiddag in Waregem of 'Kom een Caken' in Menen. We willen taboes doorbreken, informatie en ervaringen delen, en natuurlijk elkaar ontmoeten in een leuke sfeer.

Je kan ook nog altijd de GGZ-wandeling in Menen doen.

Klik op de afbeeldingen hieronder om de folder met activiteiten te raadplegen.

 

Wandeling GGZ in Menen

Sinds 1 oktober 2021 kan iedeeen in Menen terecht voor een wel heel bijzondere wandeling. Je wandelt langs verschillende organisaties die hulp bieden omtrent mentaal welbevinden. Via verschillende filmpjes (die je kan bekijken door met je GSM een QR-code te scannen aan de locaties) stellen de organisaties zichzelf voor.

Ze hebben allemaal een link met mentaal welbevinden: gaande van het voorzien van ontmoetingsmomenten, het bieden van een luisterend oor, gericht kunnen doorverwijzen, een losse babbel tot hulpverlening, begeleiding en opvolging.

Je kan de wandeling doen wanneer je wil. Er is een lange (7,5 km) en korte route (4 km).

Download hieronder de flyer met alle praktische informatie en een plannetje. Je kan de brochure ook vinden aan de receptie van het PCM, of in het stadhuis van Menen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×