" Bekijk het filmpje om te ontdekken wat er gebeurd is in het PCM... "

 

 

Wijziging e-mailadressen en URL website PCM

 

"Het Psychiatrisch Centrum Onze Lieve Vrouw van Vrede Menen" heeft het niet getroffen met een gemakkelijk “bekkende" naam. We maken bovendien deel uit van de "vzw Christelijke Integrale Gezondheids- en Bejaardenzorg", kortweg CIGB. In onze communicatie gebruiken we vaak gemakkelijkheidshalve gewoon PCM.

CIGB vonden we o.m. terug in alle e-mailadressen. Dit zorgde soms voor frustraties bij de medewerkers. In contacten met patiënten, hun familieleden, leveranciers, andere hulpverleners, … moesten we bij het vermelden van ons e-mailadres steeds het adres spellen, en vaak uitleggen waar de letters voor stonden. Soms kwamen mails niet aan, omdat mensen ons e-mailadres verkeerd schreven.

Na rijp beraad is de Raad van Bestuur akkoord gegaan om onze domeinnaam te wijzigen.

Alle e-mailadressen veranderen vanaf 11 juni 2018: cigb.be wordt vervangen door pcmenen.be  (Bv. t.goosen@cigb.be wordt t.goosen@pcmenen.be).

Het algemene e-mailadres wordt info@pcmenen.be

Mails op de ‘oude’ adressen zullen wel nog afgeleverd worden tot 1 juni 2019.

De website is nu www.pc-menen.be, maar om verwarring te vermijden, wordt de URL vervangen door www.pcmenen.be (m.a.w. het koppelteken wordt verwijderd).

Let op: Indien u een e-mail schrijft naar een eerder gebruikt e-mailadres (zelfs al is dit adres niet opgeslagen in uw contacten) verschijnt in het venster ‘AAN…’ het e-mailadres na het typen van enkele  letters automatisch. Het is aangeraden de e-mailadressen met CIGB daar ook te verwijderen. U kunt dit doen door te klikken op het kruisje naast de naam. Anders bestaat het risico dat u door snel op enter te drukken toch het verkeerde adres kiest.

Hebt u ergens op uw eigen website een verwijzing naar onze website, of vermeldt u één of meerdere van onze e-mailadressen, vergeet dan niet ook daar de aanpassingen door te voeren.

Werkt u in een bedrijf of organisatie waar meerdere mensen met ons samenwerken, gelieve ook uw collega’s op de hoogte te brengen van deze wijzigingen.

Indien u nog vragen hebt, kunt u ons steeds telefonisch contacteren op het algemene nummer 056/52 14 51.