Disclaimer ← Vorige pagina


Deze website wordt met de uiterste zorg samengesteld. We streven naar een zo correct mogelijke website en proberen deze dan ook zo actueel mogelijk te houden. We garanderen echter niet de correctheid noch volledigheid van de informatie.
De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daar van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Hierdoor kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt. We sluiten tevens elke aansprakelijkheid uit voor schade die verband houdt met het gebruik van onze site of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te raadplegen.

De op deze website beschikbaar gestelde documenten en publicaties kunnen worden afgedrukt voor persoonlijk gebruik met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.
In deze website zijn ook een aantal links opgenomen naar andere websites. Het psychiatrisch centrum Menen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of andere elementen van deze websites.